bumed-cocuk-senligi-kitapkurduanne-istanbul-etkinlikler

Bümed Çocuk Şenliği

Merhaba,

İstanbul´da oturan ve yazokulu arayışı içinde ol anlar için alternatifler bulabilecekleri ve aynı zamanda çocukların çeşitli aktivitelere katılabilecekleri Bümed Çocuk Şenliği ve Yaz Okulları Tanıtım Günü bu pazar ( 8 Mayıs 2016 ) ...


İlgilenenlere duyurulur :)

Aşağıda şenlik ile ilgili Bümed´in basın bülteni yer alıyor


Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) Çocuk Şenliği ve Yaz Okulları Tanıtım Günü 8 Mayıs’ta düzenleniyor.

BÜMED 14. Çocuk Şenliği ve Yaz Okulları Tanıtım Günü Ailelerin eğitim düzeyleri ve kültürel birikimleri yükseldikçe, çocuk yetiştirme konusunda bilinçli ebeveyn sayısı artmaktadır. Yoğun geçen bir öğretim yılının ardından çocukları için en doğru yaz okulu programını seçmek, ebeveynler için okul tercihi kadar büyük bir sorumluluktur. Her çocuğun ilgi alanları, yetenekleri ve bunların yanı sıra ailenin sosyo-ekonomik ve kültürel durumları da farklıdır. Tüm bunlar bir arada değerlendirildiğinde, çocukların farklı beceriler kazanmaları için onların ihtiyaçlarına en iyi karşılık veren yaz okulu programları tercih edilmelidir. Ebeveynler çocukları için sportif, sanatsal, kültürel ve akademik nitelikli etkinlikler sunacak keyifli ve aynı zamanda öğretici yaz okulu programlarını seçme ihtiyacı duymaktadırlar.

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED), bu yıl 14.sünü düzenleyeceği “Çocuk Şenliği ve Yaz Okulları Tanıtım Günü” ile çocuklarının ihtiyaçlarına ve yeteneklerine en uygun yaz okulunu seçmeleri için ebeveynleri bir araya getiriyor. BÜMED’de 8 Mayıs 2016, Pazar günü gerçekleştirilecek etkinlikte, çocuklar şenlik kapsamındaki eğlenceli aktivitelerin ve atölye masalarının keyfini çıkarırken, anne ve babalar da İstanbul’un en seçkin yaz okullarını tanıma şansı bulabilecek.

Etkinlik, 11.00 – 18.00 saatleri arasında BÜMED bahçede tüm ziyaretçilere ücretsiz olarak açık olacaktır. Katılımcılar; Armada Okulları, Atölye 5, Boğaziçi Yaz Okulu, Camp Bradley, Çocuk Filozoflar, Gym Bebek, Mama Montessori, Mutlu Panda Anaokulu, Pınar Kido, Sanset Gıda (Tadelle, Sarelle, Gol, Sagra markaları ile)

Güney Kampüs Lojman Kapı Yanı 34342 Bebek/İSTANBUL İletişim : (0212) 359 58 00 bumed@bumed.org.tr