eglenceli-matematik-masallari---haftanin-hediye-kitabi-kitapkurduanne-haftanin-hediye-kitabi

Eğlenceli Matematik Masalları - Haftanın Hediye Kitabı

Merhaba !

Elimde olmayan sebeplerle haftanın hediye kitabına bir süre ara vermiştim, şimdi yeniden başlıyoruz. Üstelik Ekim ayında yani KitapKurduAnne´nin birinci yılında sizlere bir çok süprizlerim olacak !

Bu haftanın hediye kitabı 3 yaş üzeri miniklere geliyor "Eğlenceli Matematik Masalları", kitabı kazanmak için yapmanız gereken eğer hala üye değilseniz www.kitapkurduanne.com´a Üye Girişi kısmından üye olmak ve üye girişi yaptıktan sonra bu yazının altına yorum bırakmak...Herkese bol şans !

( Katılım için son gün 11 Ekim Pazar gece 00:00)

KitapkurduAnne




Yeni bir haftaya eğlenceli bir kitapla başlayalım. "Eğlenceli Matematik Masalları" Doruk Yayınlarından çıkmış bir kitap. Kitabın yazarı Greg Tang Harvard mezunu bir matematik aşığı ve bu kitabın da aralarında olduğu Matematiği çocuklara sevdirmek üzerine yazdığı 7 kitaplık bir seri var. Bu kitap en küçükler için, 3 yaş üzerine hitap ediyor.

Tang´in tezi istisnasız her çocuğun matematikte başarılı olacağı, yeter ki görsel ve sezgisel yaklaşımla hesap yapma ve problem çözme becerilerini geliştirsinler! Matematiğin hayatın içinde vazgeçilmez olduğunu fark etsinler... Kitapta her sayı için bir hikaye ve hikayenin içinde fark ettirmeden verilen matematik işlemleri var. Kitap ciltli ve renkli resimli.