kitapkurduanne-coma-hosgeldiniz-hosgeldiniz

Kitapkurduanne.com'a Hoşgeldiniz

Çok heyecanlıyım...yani öyle böyle değil. Instagram’ın dar alanından sonra artık rahatça istediğim kadar yazabileceğim bir “blog” um var, bazen kısa bazen uzun içimden geldiği gibi yazma özgürlüğüm var. Şu an bu satırları okuyorsanız, zaman ayırıp siteme girmişsiniz demektir, çok teşekkür ederim. Kitapkurduanne’yi oluşturmaktaki ana amacım “paylaşmak” idi.. Okuduklarımızı, beğendiklerimizi paylaşmak, anne babaların işini kolaylaştırmak, biraz daha içeriği bilerek çocuklarına kitap seçimi yapmalarına yardımcı olmak.İşte bu yüzden sadece “çocuk kitaplarına” yönelik bir sayfa oluşturdum sosyal medyada. Bu sitenin de öncelikli amacı hem sosyal medya kullanmayan kişilere ulaşabilmek, hem de yaşa, yayınevine, yazara, konuya göre kitapları organize ederek daha kullanışlı bir ortam sağlamak.

Site sayesinde çocuğunuzun yaşına uygun, aradığınız yazara, yayınevine ait kitap önerilerime ulaşmanız mümkün olacak. Siteyi hazırlarken amacım kitapları baştan sona anlatmak ve tüm detaylarını vermek değil, beğendiğim kitaplarla ilgili bir fikir vermek, yorumlarımı paylaşmak... Kitaplardan örnek sayfalarla kitabın içeriği hakkında biraz daha bilgi sahibi olmanızı sağlamak. İlginizi çeken kitabı alıp okuyarak ve çocuğunuza okutarak gizli kalan yerleri sizin keşfedeceğinizi umuyorum. Sitede yer alan öneri kitaplar ve blog yazılarımla ilgili, sizlerin de bırakacağınız yorumlarla çok daha verimli ve interaktif olmasını umuyorum.

Siteye üye olarak çocuklarınızın yaşlarına özel kitap önerilerini görebilir, sizde olanları işaretleyerek bir daha önünüze çıkmamasını sağlayabilir, okuduğunuz kitaplara yapacağınız yorumlar ve beğeni derecenizi belirterek diğer anne babalar için daha gelişmiş bir kaynak olmasına yardımcı olabilirsiniz. Kitap listenizi site üzerinden almayı düşündüğünüz kitapları favorilerinize ekleyerek oluşturabilir bir daha not etme derdiyle uğraşmazsınız.

Hoşgeldiniz! İyi ki geldiniz !

KitapkurduAnne

4046

Okunma

9

Yorum

13

Beğeni

Facebook

Twitter