Blog

meteden-kitap-onerileri-(-5_5-yas)-cocuklardan-kitap-onerileri

Merhaba ! Bugün "Çocuklardan Kitap Önerileri" köşesinin konuğu Mersin´den 5,5 Yaşındaki METE ! Mete´nin en sevdiği kitaplar bakalım hangileri imiş?

Mete´ye ve tabii ki annesine emekleri için çok çok teşekkür ediyorum :)

Keyifli okumalar !

Kitapkurduanne


#KitapKurduAnne
cocuguma-bebekliginden-beri-kitap-okuyorum_-cunku----cocuklar-ve-kitaplar

Merhaba !


Bundan önce sizlere kızım Masal ile okuma maceramızdan bahsetmiştim, nasıl başladık, nasıl ilerledik olabildiğince bilgi vermeye çalışmıştım. Çocuklara küçüklükten itibaren kitap okumak konusunda hemfikiriz sanırım. Peki neden? Neden okumalıyız? işte bu soruların bana göre cevaplarını bir araya toplayıp paylaşmak istedim, eminim sizin de ilave edecekleriniz olacaktır, siz de yorumlar kısmına yazarsanız yazıyı birlikte tamamlamış oluruz :)

Çocuğuma bebekliğinde...

sevemediklerim-mayis-haziran-2016-kitapkurduannenin-sevemedigi-kitaplar

Merhaba !

Nisan ayında okuduğum ama çok tat alamadığım, belki anlamadığım ya da benim çok fazla ilgimi çekmeyen kitapları sizlerle de paylaşmaya başlamıştım, ikincisini paylaşmak ancak bu zamana kaldı ben de son iki ay için ortak bir paylaşım yapmak istedim.

Biliyorsunuz bir kitap ile ilgili negatif bir şey paylaşmak çok da hoşlandığım bir şey değil ve gerçekten çok zorlanıyorum, ama şöyle de bir gerçek var ki her geçen gün basılan çocuk kitabı sayısı artıyor, dolayısı ile de seve...

masal-ile-ingilizce-maceramiz-cocuklar-ve-kitaplar

Merhaba,

İngilizce hikaye kitapları yayınladıkça bana çok fazla soru geliyor, Acaba Masal İngilizce biliyor mu? E bu yaşta nasıl biliyor ? Nasıl öğrettiniz? gibi..

Ben de tüm bu sorulara cevaben Masal ile İngilizce maceramızı anlatmaya karar verdim.

Benim için insanın anadili, anadiline hakim olması, kelime haznesi son derece önemli. Dolayısı ile bir çocuğun önce anadilini doğru kullanmayı öğrenmesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum. İşte bu sebeple ben Masal´a Türkçe konuş...

cocuklara-kitap-okumak-ve-masal-ile-okuma-maceramiz-cocuklar-ve-kitaplar

Merhaba !

Uzun zamandır yazmak istediğim bir türlü kendimi toparlayıp da kağıda dökemediğim bir yazı bu. Masal ile okuma maceramız !

Masal 2010 yılının Haziran ayında doğdu, hamileliğimde veya ilk üç ay ona kitap okumadım, açıkçası aklıma da gelmedi, daha çok kendi uydurduğum veya sevdiğim şarkıları söyle...