poti--kitapkurduanne-haftanin-hediye-kitabi-kitapkurduanne-haftanin-hediye-kitabi

Pöti -KitapkurduAnne Haftanın Hediye Kitabı

Merhaba sevgili kitapseverler,

Yeni bir hediye kitap ile karşınızdayız :) RedhouseKidz yayınlarından çıkan Pöti´den daha evvel bahsetmiştim, yeni hediyemiz bu kitap. Kitabı kazanmak için bu blog yazısının altına yorum bırakmanız yeterli.

(16 Ekim gece 0.00´a kadar )

Sevgilerimle..

KitapkurduAnne



Hayvanları sever misiniz? Peki uzaktan uzağa mı yoksa onlar için bir şeyler yapacak kadar çok mu? Örneğin işe RedhouseKidz´den çıkan "Pöti" yi alarak başlayayabilirsiniz.

Pöti bir köpek, hem de gerçek bir köpek, saf kan değil kırma ( ve bu onu daha az değerli yapmıyor), üstelik her iki gözü de farklı renk ve bu onu diğerlerinden farklı ama özel yapıyor. Barınakta yaşayan bir köpeğin, sahiplenilmesi ve ardından yeni yaşamı... Sevgili Gökçe Gökçeer´in kaleme aldığı Pöti çocuğunuza köpekleri anlatmak, sevdirmek, onlarla empati kurdurmak ve ihtiyaçları hakkında bilgilendirmek üzere çok güzel bir hikaye.

Bu kitap ile Pöti bize kendini tanıtıyor ama maceraları devam edecek! Ve siz bu kitabı alarak hem çocuğunuza "gerçek" hayvan sevgisinin bir petshop´tan köpek alıp sıkılınca sokağa atmak olmadığını öğretecek diğer yandan da Yedikule Hayvan Barınağı´na 1tl bağış yapmış olacaksınız. 3 yaş üzeri tüm çocuklara tavsiyemdir "gerçekten" bir hayvanı sevmek nedir okuyunca belki siz de hatırlarsınız :)