Blog

hikayemasal-com-kurucusu-gulden-gorgulu-guler-ile-soylesi-kitapkurduanne-yazar-ve-cizer-soylesileri

Merhaba !

Söyleşi köşemde bugün www.hikayemasal.com´u kuran ve kendi yazdığı masallarının güzel seslerden okunarak çocuklara ulaşmasını sağlayan, oğlu Ege doğduktan sonra annelik üzerine aldığı notlarını Ege´nin Kitabı isimli kitabında toplayan sevgili Gülden Görgülü Güler var. Eh aynı cümle içerisinde hikaye, masal, çocuk, anne ve kitap kelimeleri geçince tabii ki ben de Gülden hanım´ın hikayesini merak ettim !

Keyifle oku...

buyulu-gezegen-yaratici-hikaye-kartlari-cocuk-egitimi


Masalların iyileştirici gücünü hepimiz biliyoruz... Hele hele çocukların hayal güçleri ile kurguladıkları, paylaştıkları masallar o kadar değerli ki. Özel Sezin Okulları Eğitim Yayınlarının tasarladığı "Büyülü Gezegen" Yaratıcı Hikaye Kartları çocukların kendi masallarını tasarlamaları için mükemmel birer araç.

#KitapKurduAnne
babalar-gunu-hediyesi-bir-dogum-hikayesi-annelik

Bundan beş sene önce bugün ( 19 Haziran 2010) hastane çantamız elimizde artık 41. Haftayı doldurmuş ve kıpırdamakta zorlanan ben ( dile kolay 27 kilo ile) doktorumun artık tamam bunun geleceği yok, gelin hastaneye suni sancı ile doğumu başlatalım demesiyle, eşim ve aileler ile hastaneye gittik. Hamileliğimin başından beri normal doğum istedim bunu bilen doktorum da sağ olsun hep saygı gösterdi isteğime. Yalnız şöyle bir sorun vardı Masal...