Blog

hikayemasal-com-kurucusu-gulden-gorgulu-guler-ile-soylesi-kitapkurduanne-yazar-ve-cizer-soylesileri

Merhaba !

Söyleşi köşemde bugün www.hikayemasal.com´u kuran ve kendi yazdığı masallarının güzel seslerden okunarak çocuklara ulaşmasını sağlayan, oğlu Ege doğduktan sonra annelik üzerine aldığı notlarını Ege´nin Kitabı isimli kitabında toplayan sevgili Gülden Görgülü Güler var. Eh aynı cümle içerisinde hikaye, masal, çocuk, anne ve kitap kelimeleri geçince tabii ki ben de Gülden hanım´ın hikayesini merak ettim !

Keyifle oku...

defne-ongun-muminoglu-ile-soylesi-kitapkurduanne-yazar-ve-cizer-soylesileri


Merhaba !

2016 Yılına hızlı bir başlangıç yapalım istedim, bu blog, söyleşiler, köşeler canlı kalsın beslensin ve yenilensin istiyorum yeni yılda, umarım gerçekleştirebilirim !

Yeni yılın ilk söyleşisini Defne Ongun Müminoğlu ile yaptık, tam da biz Masal ile Burcu ile Berk serisine eklenen son üç kitabı almışken, harika bir zamanlama oldu !

Defne Ongun Müminoğlu hem ünlü çocuk ve gençlik edebiyatı yazarlarımızdan İpek Ongun´un kızı, hem www.sifirkilometrebizdiklar...

sara-sahinkanat-ile-soylesi-kitapkurduanne-yazar-ve-cizer-soylesileri

Merhabalar,

Eğer bir çocuğunuz varsa ve siz ona kitap okuyorsanız Sara Şahinkanat´ı ve kitaplarını biliyor olmalısınız, şayet bilmiyor iseniz tavsiyem şimdi sessizce aşağıdaki güzel söyleşiyi okuyun ve ardından kendinizi bir kitabevine atarak ister Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor, İster Üç Kedi Bir Dilek ya da Beyoğlu Macerası veya ...