Blog

semihten-kitap-onerileri-(-8-yas)-cocuklardan-kitap-onerileri


Merhaba !

Bir süredir "Çocuklardan Kitap Önerileri" bölümüne yeni öneriler ekleyememiştim, nihayet Konya´dan sevgili Ayşe İnan ve 8 yaşındaki oğlu Semih´ten kitap önerileri geldi. Şimdi sizleri Ayşe hanım ve Semih´in kitap dünyası ile baş başa bırakıyor ve emekleri için çok çok teşekkür ediyorum :)




#KitapKurduAnne
cocuguma-bebekliginden-beri-kitap-okuyorum_-cunku----cocuklar-ve-kitaplar

Merhaba !


Bundan önce sizlere kızım Masal ile okuma maceramızdan bahsetmiştim, nasıl başladık, nasıl ilerledik olabildiğince bilgi vermeye çalışmıştım. Çocuklara küçüklükten itibaren kitap okumak konusunda hemfikiriz sanırım. Peki neden? Neden okumalıyız? işte bu soruların bana göre cevaplarını bir araya toplayıp paylaşmak istedim, eminim sizin de ilave edecekleriniz olacaktır, siz de yorumlar kısmına yazarsanız yazıyı birlikte tamamlamış oluruz :)

Çocuğuma bebekliğinde...

ela-saruhanoglu-oneriyor-cocuklardan-kitap-onerileri

Ela Saruhanoğlu Öneriyor.. ( Yaş 11)

Merhaba,

Bundan sonra blogda farklı yaş gruplarından kitap okumayı seven çocuklardan kitap önerilerine yer vereceğim. Okunacak çok kitap var ve özellikle 7-8 yaş üzeri çocuk kitapları önerilerini sitede zenginleştirmek ve çocuklar tarafından okunarak test edilip onaylanmış kitapları sizlerle paylaşmak için böyle bir yöntem geldi aklıma.

İlk olarak Ela ile başlıyoruz, Ela 11 yaşın...