Blog

basarili-cocugun-iksiri-yetiskinlere-ve-ebeveynlere-kitap-onerileri

Merhaba !

Özellikle ilk ve orta öğretimde çocuğu olanların çok ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir kitaptan bahsetmek istiyorum :

Okuduğum kitabın adı "Başarılı Çocuğun İksiri" daha kapaktan son derece iddialı bir giriş değil mi? Çocuğunuzun ev ödevi yapması bir kabusa mı dönüşüyor? Odaklanma sorunları mı yaşıyor? Sınav sorularını evde rahatlıkla çözebildiği halde sınavd...

tombik-ayi-ile-renkler-ve-sayilar---haftanin-hediye-kitaplari-kitapkurduanne-haftanin-hediye-kitabi

Merhaba !

Bu hafta bir değil iki hediye kitabımız var, Tombik Ayı ile Sayılar ve Tombik Ayı ile Renkler ! 1-2 Yaş üzerine tavsiye ettiğim Tombik Ayı hikaye kitapları serisinin 1 yaşa uygun Renkler ve Sayılar üzerine kitapları, iki kişiye hediye edeceğim.

Kazanmak için tek yapmanız gereken 28 Temmuz gece 23.59´a kadar, bu yazının altına yorum bırakmak... Kitaplar için hazırladığım tanıtıma

nitelikli-nicelik-cocuk-kitaplari

Merhaba !

Şimdi diyeceksiniz ki ne demek şimdi bu "Nitelikli Nicelik"... Son dönemde aslında sevindirici olması gereken bir şekilde çocuk edebiyatı alanında ülkemizde ciddi bir hareketlenme var. Basılan kitap sayısında çok ciddi bir artış var, hem yerli yazarların hem de çevirilerin, gün be gün "yeni" olarak raflarda yerini alan kitapların yüzümüzü güldürmesi lazım değil mi?

Çocuk edebiyatını yakından takip etmeye çalışan, yeni çıkan kitaplardan az çok haberdar olan birisi olarak ...

iyi-kitap-7-yasinda-cocuk-kitaplari


Merhaba !

Tudem Yayıncılık´ın çok çok sevdiğim Çocuk Kitapları dergisi "İyi Kitap" 7 yaşına girdi ! İyi Kitap´ı bilmeyenler için biraz bahsedeyim, Tudem Yayıncılık tarafından aylık olarak yayınlanan Çocuk Edebiyatı üzerine çıkan bir dergi. Dergi ücretli değil, basılı olarak biraz zor bulunsa da internet üzerinden de www.iyikitap.netadresinden de takip edilebiliyor, üstelik eski sayılarına da ulaşabiliyorsunuz.

Geçen...