Blog

dunyanin-en-kucuk-hediyesi---haftanin-hediye-kitabi-kitapkurduanne-haftanin-hediye-kitabi

Merhaba !


Uzun zamandır www.kitapkurduanne.com´u biraz ihmal etmek zorunda kalmıştım, 2018 ile birlikte tekrar canlanmaya, kaldığım yerden devam etmeye karar verdim :)

İşte bu yılın ilk hediye kitabı geliyor, çok ama çok sevdiğim yazar Peter Reynolds´ın Türkçe´ye en son çevrilen kitabı "Dünyanın En Küçük Hediyesi" bu yılın ilk hediye kitabı olacak,

Kitabı kazanabilmek için tek yapmanız gereken bu yazının altına bir yorum bırakmak ( yorum yazabilmek için üye girişi...

cocuklar-ve-dunyamiz-cocuk-egitimi

Merhaba,

Bir süre önce sosyal medya hesaplarımdan Masal´la kullandığımız dünyamızla ilgili atlaslar ve yapbozların fotoğrafını paylaşmış ve blog´da detaylıca yazacağımı söylemiştim. Nihayet bugün toparlamayı başardım, umarım işinize yarar. Özellikle benimki gibi coğrafya meraklısı bir kızınız varsa çok keyifli vakit geçirebilirsiniz.


1. Bizim Dünyamız / İlk Resimli Atlasım, National Geographic

miknatisli-dunya-yapbozu--janod-kitapkurduanne-egitici-oyun-ve-oyuncak-onerisi


Merhaba !

Bundan bir ay kadar önce aşağıda detaylı fotoğraflarını da görebileceğiniz bu mıknatıslı yapbozu aldım Masal´a, beni uzun zamandır takip edenler arada yazdıklarımdan bilirler, Masal atlaslara, haritalara, farklı ülkelere ve şehirlere çok meraklı bir çocuk. Son bir senedir Orchard Toys´dan aldığım 150 parçalık World Map - Dünya Haritası Yapbozu artık fazla yapılmaktan gündemden biraz düşmeye başlamıştı ( bu yapbozu da ayrı bir yazıda anlatacağım).

Yapboz sert b...

bidigago---bir-kitaptan-cok-daha-fazlasi-----cocuk-egitimi


Merhaba !

Bidigago Bidigago dendi herkes herkes önerdi, bana az yazmışım gibi geldi Bidigago ve sevgili Eda Albayrak için yeniden ve daha kapsamlı yazmak istedim hissettiklerimi.

Kitabı ilk elime aldığımda hissiyat şuydu : "Okşamak" evet evet kitabı okşamak geldi içimden çünkü inanılmaz kaliteli ve güzel bir dış kapağı var kitabın. Abm Yayınevi´nin sanırım artık imzası gibi oldu bu baskı, kapak, kağıt kalitesi, önce dokunma duyuma hitap etti anlayacağınız !

kitapkurduanne-uzay-gunlugu--cocuk-egitimi

Merhabalar,

Belli bir konu üzerine yazılmış olan kitaplardan beğendiklerimi bir grup halinde paylaşma fikri bir süredir vardı. Bu konuya "Uzay" ile başlamak istedim. Nasılsa her yaştan ve sınıftan çocuğun belli düzeylerde işleyeceği bir konu, e eğlenceli ve zevkli de bence :) Baştan söyleyeyim bu konu bir derya deniz, dolayısı ile piyasadaki tüm uzay kitaplarını okuyup incelediğimi düşünmenizi istemem, öyle olsa burada ne işim ...