Blog

hikayemasal-com-kurucusu-gulden-gorgulu-guler-ile-soylesi-kitapkurduanne-yazar-ve-cizer-soylesileri

Merhaba !

Söyleşi köşemde bugün www.hikayemasal.com´u kuran ve kendi yazdığı masallarının güzel seslerden okunarak çocuklara ulaşmasını sağlayan, oğlu Ege doğduktan sonra annelik üzerine aldığı notlarını Ege´nin Kitabı isimli kitabında toplayan sevgili Gülden Görgülü Güler var. Eh aynı cümle içerisinde hikaye, masal, çocuk, anne ve kitap kelimeleri geçince tabii ki ben de Gülden hanım´ın hikayesini merak ettim !

Keyifle oku...

buyulu-gezegen-yaratici-hikaye-kartlari-cocuk-egitimi


Masalların iyileştirici gücünü hepimiz biliyoruz... Hele hele çocukların hayal güçleri ile kurguladıkları, paylaştıkları masallar o kadar değerli ki. Özel Sezin Okulları Eğitim Yayınlarının tasarladığı "Büyülü Gezegen" Yaratıcı Hikaye Kartları çocukların kendi masallarını tasarlamaları için mükemmel birer araç.

#KitapKurduAnne
eglenceli-matematik-masallari---haftanin-hediye-kitabi-kitapkurduanne-haftanin-hediye-kitabi

Merhaba !

Elimde olmayan sebeplerle haftanın hediye kitabına bir süre ara vermiştim, şimdi yeniden başlıyoruz. Üstelik Ekim ayında yani KitapKurduAnne´nin birinci yılında sizlere bir çok süprizlerim olacak !

Bu haftanın hediye kitabı 3 yaş üzeri miniklere geliyor "Eğlenceli Matematik Masalları", kitabı kazanmak için yapmanız gereken eğer hala üye değilseniz www.kitapkurduanne.com´a Üye Girişi kısmından üye olmak ve üye girişi yaptıktan sonra bu yazının altına yorum bırakmak...Herk...